2018 Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Kongresi – Burs Başvuruları

Değerli katılımcılar,

Derneğimiz her yıl olduğu gibi bu yılda kongre kayıt, okul (kurs) ve konaklama bursları vermektedir. Kongre burslarımız kategorize edilmiştir. Buna göre;

  1. Alerji ve İmmünoloji yandal uzmanlık öğrencilerine ve uzmanlara: Kongre kayıt-kurs ve konaklama bursları (toplam 50 kişi)
  2. Alerji ve İmmünoloji kliniklerinde çalışan hemşire, sağlık teknisyeni, laborant , yardımcı sağlık personeli: 2 gece konaklama (17 Kasım Giriş-19 Kasım çıkış), kongre kayıt ve okul (kurs) bursları (toplam 20 kişi- Klinik şefi ve/veya bilim dalı başkanı tarafından refere edilmesi gereklidir)
  3. Alerji ve İmmünoloji ile ilişkili temel ve klinik bilim dalları mensuplarına kongre kayıt ve okul (kurs) bursları  verecektir.
  4. Yurtdışı katılımcılara kongre kayıt bursu

Aşağıdaki formu doğru olarak doldurmanız gerekmektedir. Burs başvuruları dernek yönetim kurulumuz tarafından değerlendirilecek ve burs kazananlara e-posta yoluya bilgi verilecektir.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Türkiye Ulusal Allerji ve Klinik İmmünoloji Derneği
Yönetim Kurulu

Burs başvrusu yapmak için buraya tıklayınız

Not: Burs başvuru formu derneğimize ulaştıktan ile gönderdiğiniz bilgilerin doğruluğu ve bağlayıcılığını kabul etmiş sayılacaksınız. Dernek, burs başvuru şartlarında lüzumu halinde değişikliğe gitme hakkını saklı tutar.